Trilens tar vare på objektivene

Disse svenskene vil gjøre det lettere å være fotograf

Lei av å bytte ut objektiver i bagen eller bruke flere kameraer?

PLASS TIL TRE: Trilens festes på beltet og kan huse inntil tre objektiver. Foto: Frii design
PLASS TIL TRE: Trilens festes på beltet og kan huse inntil tre objektiver. Foto: Frii design Vis mer
Publisert

Selv om mange av oss har gått over til å bruke mobiltelefonen som vårt primære kamera, er det fortsatt de som sverger til større saker – i form av et systemkamera; med eller uten speil.

Siden systemkameraer har utskiftbar optikk, er det et langt mer fleksibelt verktøy, og både proffe og entusiaster har gjerne flere objektiver i arsenalet til forskjellige situasjoner.

Har du drasset på slikt kamerautstyr før, vet du at dette fort blir noen kilo, og at det kan være tungvint å bytte mellom objektiver.

Noen profesjonelle fotografer løser det heller ved å ha flere kameraer rundt halsen, slik at man bare bytter kamera når man trenger et annet objektiv.

Tre objektiver på hofta

Men svenskene i Frii designs har kommet opp med et nytt konsept og lansert det på folkefinansieringstjenesten Kickstarter.

Trilens lar deg feste inntil tre objektiver på en enhet som du kan klipse på beltet. Dermed er de ekstra objektivene alltid innen rekkevidde, og det ser ganske enkelt ut å bytte, der du bare fester et objektiv på den ledige plassen, roterer Trilens og løsner objektivet du vil bruke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer