Ditt ansikt - mange muligheter

Har du et bilde av deg selv kan du gjøre mye morsomt på nettet.

Ditt ansikt - mange muligheter
Publisert
Sist oppdatert

Vårt kjære Internett har veldig mye morsomt å by på, og vi har tidligere skrevet om tjenester som ElfYourself, der du kan laste opp et bilde av ansiktet ditt som blir satt på en dansende alv som et levende julekort du kan sende til andre.

Det er imidlertid en stund til jul, men det finnes en drøss av andre nettsteder som gir deg muligheten til å gjøre noe morsomt med ansiktet ditt. Her er noen av de beste:

BeFunky

Dette nettstedet byr på mye moro. Laster du opp bildet ditt, kan du med et par klikk få ut en "tegnet" variant, eller en såkalt "uvatar", der bildet tegnes om og der du deretter kan velge blant en drøss av figurer, bakgrunner, solbriller og hva det måtte være:

BeFunky har også flere muligheter, og snart kommer videovarianten, der du kan lage en "tegnet" video a la A scanner darkly (imdb):

URL: http://www.befunky.com/

JibJab

Denne har vi også vært borti i en tidligere artikkel - her er det video som står sentralt - du laster opp bilde av deg selv, definerer ansiktet ditt og munnen, og så er du klar til å velge blant en drøss av morsomme videoer. En del er gratis, men en del er også kun tilgjengelig for betalende brukere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer