Ditt ansikt - mange muligheter

Har du et bilde av deg selv kan du gjøre mye morsomt på nettet.

Ditt ansikt - mange muligheter
Publisert
Sist oppdatert

Vårt kjære Internett har veldig mye morsomt å by på, og vi har tidligere skrevet om tjenester som ElfYourself, der du kan laste opp et bilde av ansiktet ditt som blir satt på en dansende alv som et levende julekort du kan sende til andre.

Det er imidlertid en stund til jul, men det finnes en drøss av andre nettsteder som gir deg muligheten til å gjøre noe morsomt med ansiktet ditt. Her er noen av de beste:

BeFunky

Dette nettstedet byr på mye moro. Laster du opp bildet ditt, kan du med et par klikk få ut en "tegnet" variant, eller en såkalt "uvatar", der bildet tegnes om og der du deretter kan velge blant en drøss av figurer, bakgrunner, solbriller og hva det måtte være:

Ditt ansikt - mange muligheter


BeFunky har også flere muligheter, og snart kommer videovarianten, der du kan lage en "tegnet" video a la A scanner darkly (imdb):


URL: http://www.befunky.com/

JibJab

Denne har vi også vært borti i en tidligere artikkel - her er det video som står sentralt - du laster opp bilde av deg selv, definerer ansiktet ditt og munnen, og så er du klar til å velge blant en drøss av morsomme videoer. En del er gratis, men en del er også kun tilgjengelig for betalende brukere.

Her er Britney og undertegnede i en heidundrandes forestilling:

Try JibJab Sendables® eCards today!


URL: http://www.jibjab.com

Ditt ansikt - mange muligheter


Yearbook Yourself

Her lo vi godt - du kan laste opp et bilde, gjøre en enkel tilpasning og få se hvordan du ville ha sett ut fra 1950 og helt frem til i dag. På høyre side ser du undertegnede anno 1980.

URL: http://yearbookyourself.com

Zombie Face Changer

Okay, jeg skal innrømme det - det er vanskelig for meg å se skummel ut, men kanskje du klarer det bedre? På Zombie Face Changer kan du laste opp et bilde og sette på en rekke "zombie-effekter" både på øyne, munn og generelle arr og ubehageligheter i ansiktet. Her ser du hvordan jeg har blitt transformert til en skapning som hadde glidd rett inn i en hver zombie-film.

Ditt ansikt - mange muligheter


Eller ikke.

URL: http://www.diaryofthedead.co.uk/zombiefacechanger/

MagMyPic

Noensinne drømt om å være på coveret av et blad i Narvesen-kiosken? Nå kan drømmen din bli virkelighet - med MagMyPic kan du laste opp et bilde av deg selv og velge blant et par dusin fiktive blader, slik som dette:

Ditt ansikt - mange muligheter


URL: http://www.magmypic.com/

Flere tips? Kjenner du til flere i samme sjanger, må du gjerne dele dem med resten av leserne i debatten under.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer