DivX i baksetet fra Sony

NYHET: For alle som er glad i å se på film mens de sitter i bilen eller er ellers i farten, er denne nye spilleren fra Sony en velkommen nyhet. Vi har detaljene!

Publisert
Sist oppdatert


Det er selvfølgelig hyggelig å kunne se film i baksetet av en bil, men ikke alle har råd til å bygge inn skjermer direkte inn i setene. Da er det glimrende med DVD-spillere man kan feste til nakkestøttet etter behov. Den nye Sony MV-700HR er en slik løsning - du kan installere spilleren i bilen, men kan også fint bruke den på fanget mens du kjører tog, fly, eller er på hytta.

Spilleren har en flott 7 tommers skjerm, og kan overføre lyd trådløst til hodetelefoner. Den har to strømkontakter - én for bruk i bilen og én for vanlig innebruk, og du kan også kjøpe et separat batteri med tre timers levetid.

DivX i baksetet fra Sony


Spilleren leser både vanlige DVDer og plater med Divx-filmer, samt MP3-filer. Du kan også sette inn en Memory Stick-minnekort, og du kan høre på MP3-filer fra minnekortet eller til og med se på JPG-bilder. En ekstra inngang gjør det også mulig å koble andre kilder til spilleren.

Det følger med en krybbe som gjør det enkelt å feste spilleren til nakkestøttet, men du kan som sagt også bruke spilleren frittstående. MV-700HR skal allerede være i butikkene, og prisen ligger på 4.500 kroner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer