DivX i baksetet fra Sony

NYHET: For alle som er glad i å se på film mens de sitter i bilen eller er ellers i farten, er denne nye spilleren fra Sony en velkommen nyhet. Vi har detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Det er selvfølgelig hyggelig å kunne se film i baksetet av en bil, men ikke alle har råd til å bygge inn skjermer direkte inn i setene. Da er det glimrende med DVD-spillere man kan feste til nakkestøttet etter behov. Den nye Sony MV-700HR er en slik løsning - du kan installere spilleren i bilen, men kan også fint bruke den på fanget mens du kjører tog, fly, eller er på hytta.

Spilleren har en flott 7 tommers skjerm, og kan overføre lyd trådløst til hodetelefoner. Den har to strømkontakter - én for bruk i bilen og én for vanlig innebruk, og du kan også kjøpe et separat batteri med tre timers levetid.

Spilleren leser både vanlige DVDer og plater med Divx-filmer, samt MP3-filer. Du kan også sette inn en Memory Stick-minnekort, og du kan høre på MP3-filer fra minnekortet eller til og med se på JPG-bilder. En ekstra inngang gjør det også mulig å koble andre kilder til spilleren.

Det følger med en krybbe som gjør det enkelt å feste spilleren til nakkestøttet, men du kan som sagt også bruke spilleren frittstående. MV-700HR skal allerede være i butikkene, og prisen ligger på 4.500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer