DJI Phantom 4

Kanskje den beste dronen som ikke er helt håpløst dyr.

FRA OVEN: DJI Phantom 4 er en svært solid drone som er lett å fly og gir deg svært stabil video fra oven. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
FRA OVEN: DJI Phantom 4 er en svært solid drone som er lett å fly og gir deg svært stabil video fra oven. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Droner finnes i alle størrelser og prisklasser. De enkleste koster bare noen få hundrelapper, mens det også finnes droner som koster flere hundre tusen kroner.

Entusiaster kjøper gjerne deler separat og konstruerer droner selv, men for den som ikke er så dreven, er det greit å gå for en såkalt RTF-drone (Ready to fly), som krever minimalt med anstrengelser fra du pakker opp pakken og til du kan starte den første turen.

Tidligere i år testet vi tre droner i 2.000-kronersklassen. Med en prislapp på rundt 16.000 kroner er ikke DJI Phantom 4 en drone som frir til absolutt alle, men vil for mange allikevel være oppnåelig å spare opp til.

Rett og slett ekstremt god

For la oss hoppe i det – jeg kan ikke huske sist jeg ble så imponert av at testprodukt. DJI er en ledende aktør på dronemarkedet og har med Phantom 4 laget en drone som er særdeles lett å fly, som leverer svært gode og stabile videoer fra himmelen, og som også kan være ekstra morsom om du aktiverer sportsmodusen.

Da kan den nemlig fly i over 70 kilometer i timen, riktignok på bekostning av den innebygde antikollisjonfunksjonen. Det er veldig fort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer