DOA Xtreme Beach Volleyball

Det ultimate vorspiel-spillet? Eller den perfekte Barbie-simulatoren? Uansett hvordan du ser på det, er DOAX ganske morsomt, men bare en liten stund.

Publisert
Sist oppdatert

Uten tvil et av årets mest omdiskuterte spill, Dead or Alive: Xtreme Beach Volleyball spiller nesten utelukkende på sex. Men det er jo ikke noe nytt for de som har fulgt med på spillfronten den siste tiden, så det store spørsmålet er om spillet faktisk er noe gøy.

La oss se litt på bakgrunnen først. De fleste har nok hørt om Dead or Alive-slåssespillene, som i tillegg til å være solide Tekken-konkurrenter, alltid fokuserte mye på kvinnelige former. Serien er nå eksklusiv for XBox, og Dead or Alive 3 kom samtidig med konsollens lansering. Spillet var morsomt nok, men ingenting kunne forberedt oss på spin-off-produktet vi nå har foran oss.

Xtreme Beach Volleyball tar alle jentene fra de tidligere spillene, og putter dem på en paradis av en øy. Der skal pikene spille volleyball, handle bikinier, bli venner og uvenner, samt slappe av ved bassengkanten. For et konsept!

Samlemani

DOAX handler i grunn om en ting – å tjene penger. Pengene brukes på tilbehør til jentene – badedrakter, sko, hatter eller neglelakk. Det er tre måter å tjene penger på: volleyball, casino eller hopping fra pute til pute over en badebasseng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer