Dobbelt så rask kopiering

Gi Windows' innebygde kopieringsfunksjon sparken.

Dobbelt så rask kopiering
Publisert
Sist oppdatert

Å kopiere store filer kan være en tidkrevende affære, og Windows' innebygde kopifunksjon har sine begrensninger.

Blant annet kan du ikke pause kopieringen, og dersom noe går galt med kopieringen av én fil, blir resten av kopijobben avbrutt.

Teracopy er et svært godt alternativ til Windows' innebygde kopifunksjon og høster mange lovord på nettet. Først og fremst fordi kopiprogrammet er merkbart raskere - de fleste får omtrent dobbel hastighet på kopieringen på grunn av Teracopys dynamiske bufring som gjør at gjennomsnittlig søketid blir lavere. I tillegg foregår kopieringen asynkront slik at kopiering mellom to forskjellige harddisker går raskere.

Les også: Kopier en DVD i helgen

Som antydet kan du også pause en kopijobb, som er kjekt hvis du midtveis i kopieringen finner ut at du må bruke maskinen til andre ting. Dersom du vil kopiere flere filer fra forskjellige steder, legges også disse til i en kø, i stedet for at kopieringen skjer "parallellt" og maskinen blir gående som sirup.

Dobbelt så rask kopiering


Programmet er også bedre når det oppstår feil. Ikke bare prøver Teracopy seg flere ganger, men hopper også over fila dersom det var noe som skar seg. I programvinduet vil du da se hvilke filer som ikke er blitt kopiert, slik at du kan fikse dette senere.

Når du installerer Teracopy kan du velge å erstatte Windows' innebygde kopieringsfunksjon slik at Teracopy alltid brukes når du kopierer eller flytter filer.

Les også: Den store backup-guiden

Prislappen er kr 0,- for hjemmebrukere, men det finnes også en pro-versjon der du kan fjerne filer du har lagt til i kopieringskøen, samt at du kan legge til filer med samme filtype eller som er i samme katalog. Denne utgaven koster 15 euro.

Mer informasjon og nedlasting: http://www.codesector.com/teracopy.php

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer