Dobbelt så rask kopiering

Gi Windows' innebygde kopieringsfunksjon sparken.

Dobbelt så rask kopiering
Publisert
Sist oppdatert

Å kopiere store filer kan være en tidkrevende affære, og Windows' innebygde kopifunksjon har sine begrensninger.

Blant annet kan du ikke pause kopieringen, og dersom noe går galt med kopieringen av én fil, blir resten av kopijobben avbrutt.

Teracopy er et svært godt alternativ til Windows' innebygde kopifunksjon og høster mange lovord på nettet. Først og fremst fordi kopiprogrammet er merkbart raskere - de fleste får omtrent dobbel hastighet på kopieringen på grunn av Teracopys dynamiske bufring som gjør at gjennomsnittlig søketid blir lavere. I tillegg foregår kopieringen asynkront slik at kopiering mellom to forskjellige harddisker går raskere.

Les også: Kopier en DVD i helgen

Som antydet kan du også pause en kopijobb, som er kjekt hvis du midtveis i kopieringen finner ut at du må bruke maskinen til andre ting. Dersom du vil kopiere flere filer fra forskjellige steder, legges også disse til i en kø, i stedet for at kopieringen skjer "parallellt" og maskinen blir gående som sirup.

Programmet er også bedre når det oppstår feil. Ikke bare prøver Teracopy seg flere ganger, men hopper også over fila dersom det var noe som skar seg. I programvinduet vil du da se hvilke filer som ikke er blitt kopiert, slik at du kan fikse dette senere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer