Dobbelt så smart ekstern lagring

Denne dokkingen er dessuten laget for høy hastighet.

Dobbelt så smart ekstern lagring
Publisert
Sist oppdatert

Mange har gamle harddisker liggende etter diverse oppgraderinger, og ved hjelp av et kabinett eller dokking er det fullt mulig å bruke disse til noe nyttig, eksempelvis sikkerhetskopi av verdifulle data.

Vi har omtalt flere dokking-løsninger tidligere, blant annet denne billige og denne litt dyrere og mer solide, men vi vil påstå at Quickport Duo fra Sharkoon er langt mer interessant.

To disker på en gang

Denne dokkingen har nemlig plass til to harddisker. Du putter ganske enkelt harddiskene på plass, kobler dokkingen til PC-en, og neste omgang dukker det opp minst to nye stasjonsbokstaver i Windows Utforsker.

Løsningen har plass til både 3,5-tommers og 2,5-tommers harddisker med SATA-grensesnitt, og den har også to power-knapper. Det betyr at du kan skru av strømmen på den ene eller begge diskene etter behov.

En utløser-knapp på siden gjør det enkelt å fjerne harddiskene fra dokkingen.

Like raskt som interne harddisker

Men det som gjør denne løsningen ekstra interessant, er at den er utstyrt med e-SATA-tilkoblinger på baksiden, i tillegg til Hi-Speed USB. Dermed er det duket for riktig høy hastighet, dersom PC-en din er utstyrt med e-SATA-kontakt, riktig nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer