Donkey Konga

Bor det en liten trommis i deg? Det elleville Donkey Konga byr på masse underholdning, men hvor lenge varer det?

Donkey Konga
Publisert
Sist oppdatert

Donkey Konga er enda ett i den stadig voksende rekken av partyspill som involverer bruk av kroppen og en eller annen merkelig type for kontroll-innretning. Vi har hatt det gøy med EyeToy og SingStar, mange sliter seg i hjel med dansematter, og nå kobler vi opp det lille trommesettet til vår GameCube og leker rytme med Donkey Kong. Kan det bli morsommere?

Spillet består altså av selve disken, og et sett med små bongo-trommer som plugges inn i ledig GameCube-port. Trommene fungerer også som kontroller for å bevege deg rundt i menyene, så du behøver ikke å ha en vanlig gamepad plugget inn. Du kan koble opptil fire trommesett samtidig for den ultimate flerspiller-opplevelsen.

Bongo-trommene er laget av plast med skinnaktig trekk over selve trommeoverflaten og en start-knapp foran. De virker til å være solid laget og bør nok tåle en god del timer med harde slag. Mellom trommene er det plassert en liten mikrofon som reagerer på klappelyder.

Slå hardt!

Konseptet er latterlig enkelt. Rundt tredve sanger er tilgjengelige, mange av disse er kjente, lisenserte låter i alle mulige sjangere, noen er Nintendos egne kreasjoner som stammer fra deres spill. Du kan spille alene eller mot opptil fire motstandere, men det krever at de ekstra trommesettene kjøpes separat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer