Doom III er ferdig

Dette har vi ventet på i mange år: Doom III er ferdig, og sendes til produksjon. Vil du vite når du får kjøpt spillet?

Publisert
Sist oppdatert

Helt siden begynnelsen av 2001 har vi ventet på fortsettelsen av denne legendariske spillserien, og endelig har id software annonsert at Doom III er ferdig kodet, og sendes i disse dager til produksjon. Det betyr altså at det er kun få uker til vi ser spillet i hyllene, og nærmere bestemt er datoene 5. august for USA, og fredag den 13. august i Norge. Denne datoen gjelder PC-versjonen, det er fremdeles uvisst når spillet kommer til XBox, men det bør skje i løpet av høsten.

Doom III skal være mer en remake av det originale Doom-spillet fra 1993 enn en ordentlig oppfølger, og til forskjell fra eldre spill fra id fokuseres det nå mest på en skikkelig singleplayer-opplevelse, fremfor flerspiller. Det skal være skummelt, og spillet tar oss til hyggelige steder som planeten Mars, og helvete. Det skal fremdeles være mulig å spille mot hverandre, men det er kun noen få flerspillerbrett som følger.

Doom III handler mye om en meget avansert grafikkteknologi, som virkelig skal presse PCen din til det ytterste. Riktignok er skjermbildene ikke like imponerende i dag som for et par år siden, og spill som Far Cry har allerede et noe tilsvarende nivå på teknologien, men det ser fremdeles sinnsykt lekkert ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer