Doom III: Resurrection of Evil

Trodde du det var fred å få? Åtte måneder etter at Doom III skremte vannet av oss, er tilleggspakken på plass. Og vi skal ærlig innrømme at det stort sett handler om mer av det samme – men fansen bør bli fornøyd. Les vår anmeldelse!

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at vi ble småskuffet over Doom III. Etter årevis med forventninger fikk vi et teknisk vidunderlig spill, men som samtidig var fattig på innhold. Det var grenser for hvor mange timer vi orket å bruke i metalliske ganger, og bli liksom skremt av det samme trikset for hundrende gang. Det var gøy en stund, men ble for repetitivt etter hvert. Spesielt sett fra et perspektiv på noen måneder, etter å ha spilt perler som Halo 2 eller Half Life 2, skjønner vi at Doom III hadde en del svakheter.

Men sier vi nei takk til en tilleggspakke? Selvsagt ikke. Det er tross alt god, om ganske hjernedød, moro.

Historien gjentar seg

Spillet begynner noen år etter at det forrige sluttet. Et nytt last med marinesoldater har ankommet Mars, for å undersøke et mystisk signal. Signalen kommer fra en forlatt del av den enorme basen, og selvfølgelig – det tar ikke lang tid før basen på nytt er oversvømmet med demoner og monstre. Du er igjen i skoene til en navneløs, stemmeløs marinesoldat, og denne gangen er det en kvinnelig doktor som befinner seg et annet sted i basen som gir deg ordre og hjelper deg underveis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer