DoubleTwist - DVD-Jons nye påfunn

Smart på flere måter, men merkbart uferdig.

Del med venner, på Facebook eller last over på mobilen - alt lett som en plett.
Del med venner, på Facebook eller last over på mobilen - alt lett som en plett. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jon Lech Johansen, eller DVD-Jon som han populært kalles, fikk filmbransjen til å sette morgenkaffen i halsen da gruppen han var med i lanserte DeCSS; programvaren som gjorde det mulig å kopiere DVD-plater, som inntil da hadde vært sikret med et krypteringssystem.

Plate- og filmbransjen blir neppe veldig fornøyde med hans siste krumpspring heller - DoubleTwist lar nemlig brukerne dele musikk og film (+ bilder) med sine venner, på en veldig lettvint og elegant måte.

I tillegg gir DoubleTwist deg muligheten til sømløst å kopiere bilder, film og musikk til dine håndholdte enheter. Transkoding skjer bak sceneteppet, og du trenger ikke å forholde deg til noe innstillinger - på godt og vondt. Ofte kan nemlig litt fikling med innstillinger gi et bedre resultat enn hva ren automatikk kan.

>> Bilder, musikk og film - overalt!

Fungerer med PSP, Nokia, Sony Ericsson, Blackberry ...

Hvis vi tar det siste punktet først, overføring til håndholdte enheter, er listen lang over støttede modeller. Dog er det bare Windows-versjonen (kun tilgjengelig i privat beta) som kan konvertere filer for bruk med Apples produkter, ironisk nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer