DoubleTwist - iTunes for deg uten iEnhet

DVD-Jon står bak nok en genistrek.

Med DoubleTwist kan du kopiere bilder, filmer og musikk direkte til mange mobile enheter uten å tenke på om filformatet er gyldig eller ikke.
Med DoubleTwist kan du kopiere bilder, filmer og musikk direkte til mange mobile enheter uten å tenke på om filformatet er gyldig eller ikke. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke bare var DVD-Jon med på å knekke koden slik at det ble mulig å kopiere DVD-filmer; han er også blant uvtiklerne bak DoubleTwist - programvare for å kopiere mediefiler til både BlackBerry, PSP, Android-telefoner og mange andre enheter.

DoubleTwist er dog ikke nytt - det er faktisk nesten halvannet år siden vi skrev om DoubleTwist første gang, men siden den gang har mye skjedd med programvaren.

Mens den første utgaven av DoubleTwist hadde et "sosialt" preg der man kunne dele musikk, bilder og videofiler med venner, er hele denne biten nå luket bort. Igjen står en slags iTunes-kopi som først og fremst handler om deg, dine filer og dine mobile enheter.

Ta en titt på hvordan DoubleTwist presenterer seg selv i følgende video:

Konverterer "on the fly"

Det som først og fremst er snedig med DoubleTwist-programvaren, er at programmet konverterer filer i det du kopierer dem til den mobile enheten; avhengig av hvilken enhet du har koblet i. Eksempelvis hadde jeg et filmklipp på 85MB tatt med Nikon D90 som jeg overførte til en HTC Desire, og i løpet av sekunder var fila kopiert og komprimert til egnet oppløsning for mobilskjermen. 85MB var blitt til 5MB uten at bildekvaliteten lider noen stor nød. Du kan også angi at du vil bruke enda høyere kvalitet i innstillingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer