Driv3r

Dette må være sommerens mest kontroversielle spill. Massivt forhåndshypet, og allerede kraftig kritisert fra flere hold, er Driv3r fort blitt spilljournalistenes skyteskive. Vi lurer på om spillet virkelig er så ille, og her er våre inntrykk.

Publisert
Sist oppdatert

Driv3r er uten tvil Ataris største satsning på lenge. Spillet har vært under utvikling i mange år, det reklameres kraftig for det i media og store Hollywoodstjerner har bidratt med sine stemmer for å gjøre opplevelsen enda mer filmaktig. Og de lekre skjermene vi har sett på i løpet av utviklingstiden så i alle fall utrolig lovende ut.

Nå er spillet endelig ferdig, men velkomsten har ikke vært overveldende. Mange snakker om store tekniske problemer, kjedelige brett og følelsen av at spillet er langt fra ferdig. Og mye av det er sant, men etter en god del timer i Tanners univers, må vi bare si det rett ut: Det finnes riktignok mange bedre spill enn Driv3r, men det finnes også mange dårligere. Det er rett og slett ikke så ille som så mange skal ha det til.

Men la oss først gå gjennom bakgrunnen til det tredje Driver-spillet. Det er ingen hemmelighet at spillet har mange fellestrekk med klassiske titler som GTA III og GTA: Vice City, samt Getaway, True Crime og Mafia. Det foregår i detaljerte storbyer (i Driv3r er det Miami, Nice og Istanbul som blir våre lekeplasser), og du kan bevege deg til fots, i biler, båter og motorsykler. Du kan når som helst gå ut av et kjøretøy og stjele et annet, og mens du kjører, lønner det seg å respektere trafikkreglene, ellers legger politiet seg på hjul.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer