Driver Sweeper fjerner gamle drivere

Gratisprogram sletter alle spor etter gammelt utstyr.

Driver Sweeper fjerner gamle drivere
Publisert
Sist oppdatert

OPPDATERT: Sjekk advarsel på slutten av saken.

La oss si at du har en Windows-installasjon som begynner å dra på årene. I løpet av denne tiden har du koblet til en rekke forskjellig utstyr, alt fra kameraer til skrivere til mobiler og MP3-spillere. Du har kanskje til og med byttet ut grafikkortet eller andre sentrale deler i PC-en?

Få ting ut av verden

I så fall har du garantert etterlatt deg en del skrot i form av drivere og registeroppføringer som ikke lenger gjør noen nytte. Kanskje det til og med er med på å bremse ytelsen i PC-en din, fordi Windows bruker ressurser på ting som for lengst er ute av verden.

Det kan godt hende du har kjørt avinstalleringsprogrammene som er knyttet til disse enhetene, men den gjør sjelden eller aldri helt rent etter seg, dessverre.

Enkel løsning

Det er her Driver Sweeper kommer inn i bildet. Dette lille programmet leter etter inaktive drivere, samt mapper og registeroppføringer knyttet til disse.

I skrivende stund støtter Driver Sweerper det meste av utstyr fra Ati, Nvidia, Creative, Microsoft og Realtek. Programmet kom nylig i ny versjon med full støtte for Windows 7.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer