Drivere til 64-bits Vista

Publisert
Sist oppdatert

Hei,Jeg har bestilt en bærbar Dell XPS M1530 medfølgende Vista Premium 32-bit. For å få utnyttet de 4gb ram og bedre batteritid vurderer jeg å formatere og innstallere 64-bit Vista eller XP. Dell har ikke drivere for verken 64-bit eller vanlig XP på sine hjemmesider, men i et forum fant jeg ut at folk hadde funnet 3-parts drivere til å fungere med XP. Spørsmål:

1. Hvordan kan jeg få drivere til denne bærbare med 64-bit operativsystem?2. Vil et 64-bit OS gi bedre ytelse med 4gb ram? På forhånd takk!

Hassan

Datadoktoren svarer

Hei

Vi Gogglet og fant en lenke til XP-drivere her

64-bits drivere som er kompatible med maskinvaren listes og diskuteres i denne tråden i et brukerforum, her burde det være muligheter for å finne noe som fungerer.

Siden disse driverne ikke er offisielt støttet av Dell er du på egenhånd når det gjelder brukerstøtte. Men det er du sikkert allerede klar over?

Operativsystemet i seg selv gir ikke automagisk bedre ytelse til alle programmer, det kommer an på hvordan programmene er skrevet. Noen programmer vil gi vesentlig høyere ytelse, blant annet en del programmer for video og lydredigering/behandling. For andre programmer vil du ikke merke forskjell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer