Dropbox

Dropbox begrenser gratisabonnementet

Setter grense for antall tilkoblede enheter.

DROPBOX: Som Dropbox-bruker bør du være obs på denne endringen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu.
DROPBOX: Som Dropbox-bruker bør du være obs på denne endringen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu. Vis mer
Publisert

Bruker du gratisversjonen av Dropbox bør du være obs på en kommende begrensning. Fremover vil brukere med gratisabonnementet på 2 GB kun ha 3 enheter, som bærbar PC, nettbrett og smarttelefon, tilkoblet kontoen sin.

Nettstedet Liliputing har oppdaget en oppdatering i Dropbox' hjelpesenter. Under «Er det noen grense for hvor mange enheter jeg kan koble til kontoen?» står det følgende:

«Basic-brukere har en grense på tre enheter fra og med mars 2019.»

Det blir ingen endringer for Plus- og Professional-brukere som kan koble til et ubegrenset antall enheter.

Maksimalt tre enheter

Er du en av Basic-brukerne har du frem til slutten av måneden med å registrere enhetene dine hvis du ønsker å ha flere enn 3 tilkoblet Dropbox-kontoer - da får du beholde disse, men ikke legge til nye i tiden fremover uten å fjerne en annen.

Har du en bærbar PC, et nettbrett og en smarttelefon tilkoblet Dropbox-kontoen, har du allerede fylt opp grensen. Du kan fjerne og legge til nye enheter når du måtte ønske, og det gjør du ved å logge på kontoen din, gå til enhetsinnstillingene under sikkerhet.

Eventuelt er valget å abonnere på Plus- og Professional-abonnementene på henholdsvis 1 og 2 TB som altså gir ubegrenset bruk av enheter.

Skytjenester som Google Drive og Microsoft OneDrive har ikke slike begrensninger på sine gratisløsninger.

Hva syns du om Dropbox' enhetsbegrensning?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer