Dropbox Passwords

Dropbox lanserer passordtjeneste

Skylagringstjenesten får masse nytt.

HOLD ORDEN PÅ PASSORD: Med en passordtjeneste som denne nye fra Dropbox blir det enklere å ha sikre og unike passord for alle de ulike nettjenestene du bruker. Foto: Dropbox
HOLD ORDEN PÅ PASSORD: Med en passordtjeneste som denne nye fra Dropbox blir det enklere å ha sikre og unike passord for alle de ulike nettjenestene du bruker. Foto: Dropbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dropbox Passwords er navnet på den nye passordtjenesten til Dropbox som lar deg lagre alle passordene dine på ett sted, akkurat slik du kan med passordtjenester som for eksempel Lastpass og 1Password.

Du får autofyll av brukernavn og passord, slik at det blir enklere å logge inn på nettjenester og i apper.

Sikker mappe

I tillegg til den nye passordtjenesten, har Dropbox også lansert en rekke andre nye funksjoner.

Dropbox Vault er et nytt sikkert hvelv du kan bruke for å lagre sensitive dokumenter. Hvelvet kan sikres med en sekssifret pin-kode og filene blir kryptert når de lastes opp, lastes ned og når de lagres på serverne til Dropbox, ifølge The Verge.

Både Dropbox Passwords og Vault er lansert i privat beta på mobil for dem med Dropbox Plus-abonnement til 9,99 euro i måneden. Alle Plus-brukere skal få tilgang i løpet av de neste ukene, skriver The Verge.

Enda mer nytt

For alle brukere, både gratis og betalende, lanserer Dropbox en funksjon for å automatisk sikkerhetskopiere utvalgte mapper på din Mac eller PC.

Det vil også bli mulig å signere dokumenter med HelloSign eSignature rett i Dropbox. Dette er en tjeneste Dropbox kjøpte opp i fjor som gjør det mulig å signere dokumenter elektronisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer