Dropbox: Øk lagringsplassen gratis

Inntil 5 GB ekstra til deg som er villig til å prøve en ny funksjon.

Dropbox sørger for å lage kopier av filene dine på Internett, PC-er, nettbrett og smartmobiler som du har installert Dropbox-klienten på. Dermed sørger du både for sikkerhetskopier og for at filene blir tilgjengelig overalt. Nå kan du være med å teste ut ny funksjonalitet, og få ekstra lagringsplass som takk for hjelpen.
Dropbox sørger for å lage kopier av filene dine på Internett, PC-er, nettbrett og smartmobiler som du har installert Dropbox-klienten på. Dermed sørger du både for sikkerhetskopier og for at filene blir tilgjengelig overalt. Nå kan du være med å teste ut ny funksjonalitet, og få ekstra lagringsplass som takk for hjelpen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære nettlagring- og synkroniseringstjenesten Dropbox prøver ut ny funksjonalitet, og hvis du er interessert i å være med å teste den, får du økt lagringsplass som takk for innsatsen.

Dropbox gir deg i utgangspunktet inntil 2 GB gratis lagringsplass. Ønsker du mer, må du betale, og i motsetning til enkelte konkurrenter er prisene hos Dropbox relativt stive.

Les også: Jotta øker gratis-grensen for nettlagring

Test ut ny funksjon, få inntil 5 GB ekstra

Men det finnes måter å få mer lagringsplass uten å betale, blant annet ved å "misjonere" for tjenesten og rekruttere nye brukere. Hvis du ikke ønsker å fungere som rekrutteringshjelp, har Dropbox i disse dager en alternativ metode som gjør deg fortjent til ekstra lagringsplass uten å måtte betale en krone, faktisk inntil 5 GB ekstra, og dermed er gratiskvoten økt til 7 GB.

Det du trenger å gjøre er å laste ned en såkalt "eksperimentell betautgave" (les: meget tidlig versjon) av en ny Dropbox-klient. I denne utgaven prøver Dropbox ut ny funksjonalitet, nærmere bestemt sikkerhetskopiering av bilder fra minnekort og kamera. Vi har testet denne klienten, og har ikke opplevd den som ustabil på noe måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer