Duell: RHA T10i og Sennheiser Momentum In-Ear G

Den ene har fet lyd, de andre er behagelige å bruke.

LYD I ØRET: RHA T10i og Senneheiser Momentum In-Ear G ligger i to helt forskjellige prisklasser. Kan de konkurrere? Foto: TORE NESET
LYD I ØRET: RHA T10i og Senneheiser Momentum In-Ear G ligger i to helt forskjellige prisklasser. Kan de konkurrere? Foto: TORE NESET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Propper i ørene eller klokker på hodet?

Meningene er delte, både om hva som låter best og hva som er mest praktisk og behagelig. Det er likevel liten tvil om at ørepropper slår hodetelefoner om ryggsekken allerede er full.

LES OGSÅ: Dette bør du vite om ørepropper og hodetelefoner

Ørepropper gir også gjerne høyere lyd (pass på hørselen!), slik at du ikke trenger å skru volumet på mobilen like mye opp som med klokker.

Denne gangen har vi sammenlignet to øretelefoner i to prisklasser, RHA T10i og Sennheiser Momentum In-Ear G. Mens RHA-proppene ligger på 1.490 kroner, får du Sennheiserne for 829. Altså en differanse på 661 kroner.

Skotsk lyd for kjennere RHA er et lite skotsk firma med et svært godt rykte blant lydinteresserte, men her i landet selges produktene deres bare i Apples nettbutikk.

T10i er flotte å se på. De er laget av metall og er i det hele tatt så langt fra standard plast-propper til under hundrelappen som det er mulig å komme. RHA lar deg også skifte ut elementet (den lille minihøyttaleren som lager lyden): Ett sett for mer bass, ett sett for mer diskant og ett som kalles «Reference» med mer nøytral lyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer