AOC Q3279VWF mot Voxicon G32QHD

Duell: To svære PC-skjermer til en rimelig penge

Tiden da du måtte ut med mange tusen kroner for en OK skjerm på over 30 tommer, er definitivt over.

Duell: To svære PC-skjermer til en rimelig penge
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alt arbeid som fungerer optimalt på en liten, bærbar PC-skjerm. Noen ganger skal du kanskje jobbe med bilder, store dokumenter, videoredigering og regneark - og da er det ingenting som slår et godt, separat tastatur, ekstern mus og naturligvis - en stor og god skjerm.

Og hva som er stor og god skjerm, har forandret seg gjennom årene. Lenge har 24-27 tommere vært blant de mest populære størrelsene, men nå får du også enda større skjermer uten at prisene nødvendigvis blir særlig mye høyere.

En kjent og en ukjent

Vi har hentet inn to rimelige, store skjermer på hele 31,5 tommer. Den første, AOC Q3279VWF, får du i skrivende stund så rimelig som 1.990 kroner inkludert merverdiavgift i billigste nettbutikk, mens Voxicon G32QHD koster noen hundrelapper mer. For dagsaktuelle priser, sjekk pluss- og minusboksene nederst.

AOC er en av verdens største skjermprodusenter, mens Voxicon sannsynligvis er et nytt bekjentskap for mange. Det skyldes at varemerket er leverandøren Dustin Home sitt eget, og det er ganske nytt. Det betyr ikke at de har laget den selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer