Dumpepris på laserskriver hos Coop

Coop-kjeden selger nå en laserskriver fra Konica-Minolta til ekstremt lav pris.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke alle tenker foto når de skal kjøpe ny skriver. For de som først og fremst er opptatt av tekstutskrifter og enkel grafikk, kan laserskrivere både være raskere og rimeligere løsninger enn blekkskrivere. Til denne målgruppen har Coop-kjeden nå et tilbud som mangler sidestykke, i hvert fall foreløpig.

Bra spesifikasjoner

Kjedens Prix- og OBS!-butikker selger nemlig nå monolaseren Konica-Minolta 1300W til 999 kroner. Dette er en skriver som ble lansert høsten 2003, men da kostet den rundt det dobbelte.

1300W har en plassbesparende design (355 x 250 x 250 mm), og er i stand til å skrive ut 16 sider pr minutt i 1200 x 1200 dpi oppløsning. Første side skal i følge produsenten være skrevet ut før det er gått 13 sekunder. Arkmateren har plass til 150 ark om gangen.Skriveren har for øvrig 8 MB minne.

Tonerkassetten som leveres med skal holde til rundt 1.500 sider. Når denne er tom, har du valget mellom kassetter med 3.000 eller 6.000 siders kapasitet. Førstnevnte vil koste rundt 700 kroner, og vil også være å få kjøpt i Coop-butikkene.

Skriveren kommuniserer med PCen via USB- eller parallellport, og leveres med drivere for Windows 98 (Second Edition) og nyere, på norsk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer