Dumpet prisen på mini-PC

OPPDATERT: Nettbutikken PS.no solgte 500 Asus EEE-maskiner i løpet av 3 1/2 time.

Publisert
Sist oppdatert

- Vi har ca 400 maskiner som vi selger til denne prisen. Det må vel være et fint julegavetips, spør Petter Aaland, daglig leder i nettbutikken PS.no til DinSide da vi ringte for å spørre om prisen var riktig. Senere blir antallet oppjustert til rundt 500.

Interesserte kjøpere måtte imidlertid ikke vente for lenge.

I formiddag gikk det nemlig ut et tilbudsbrev til 72 000 registrerte PS-kunder om den populære mini-PCen til den oppsiktsvekkende prisen: 1295 kroner. Det er imidlertid ikke snakk om den siste utgaven, men modellen har ikke vært på det norske markedet lenger enn siden i sommer. Da var prisen godt over 2000 kroner. Flere nettbutikker selger den fortsatt til rundt 2000 kroner.

Les også: Stor test av mini-PCer

Etter at DinSide.no skrev om tilbudet i formiddag, opplevde nettbutikken en tredobling i trafikken i forhold til en normal onsdag. Og samtlige PCer ble revet bort på knappe 3 1/2 time, i følge Aaland.

Mangler ikke noe

ASUS EEE er en mini-PC på rundt 900 gram. Den har en 7 tommers skjerm, 512 MB minne, 4 GB SSD-disk (erstatter harddisken), trådløst nettverk, webkamera, høyttalere og mikrofon. Den har også 3 USB 2.0-porter, SD-kortleser samt VGA-utgang for ekstern skjerm. Batteriet holder i rundt 2,5 timer ved normal bruk, i følge spesifikasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer