DV-nyheter fra Sony

Sony lanserer i disse dager to nye DV-kameraer med spennende muligheter og flott bildekvalitet. Les om detaljene her!

Publisert
Sist oppdatert

Det er gode nyheter for de mer avanserte av filmentusiastene - Sonys kameraer er kjent for god bildekvalitet og brukervennlighet, og de nye modellene bør apellere for de fleste med litt mer kresne behov.

Den nye toppmodellen heter DCR-P1000E, og er utstyrt med tre 1/6-tommers CMOS-sensorer. Kameraet har også en ny og forbedret bildeprosessor, noe som betyr bedre detaljer og mer naturtro bilder.

Videre har kameraet gode muligheter for manuell justering av innstillinger, noe som kreves av de mer proffe brukerne. En egen knapp bytter mellom automatisk og manuell betjening, og du bruker et hjul for å justere verdiene manuelt. Funksjoner som fokus, eksponering, hvitbalanse og volum kan alle enkelt styres med dette hjulet.

I bredskjerm

Den litt enklere varianten, DCR-HC90E, har tre CCD-brikker og mulighet for å knipse stillbilder med 3 megapiksel-oppløsning,

Begge modellene har en 2.7 tommers widescreen LCD-skjerm, og du kan også betjene kameraenes funksjoner gjennom den trykksensitive skjermen.

Carl Zeiss-optikken sørger også for flotte bilder, og har 10x optisk zoom (120x digital).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer