DVD-brenner for VHS samlere

HP har introdusert en ny løsning for DVD-brenning, som lar deg koble brenneren direkte til videospilleren. Dermed slipper du å installere annet utstyr for å konvertere analog video

DVD-brenner for VHS samlere
Publisert
Sist oppdatert

Hittil har vi måttet velge mellom en DVD-brenner som er tilpasset TV-kroken eller en brenner som er koblet til PCen i kombinasjon med TV-kort eller annet ustyr for konvertering av analog video. Det betyr enten en maskin med hovedvekt på opptak og avspilling men med begrensete muligheter for redigering, eller en DVD-brenner i PCen, som er helt avhengig av at du mestrer ekstra maskinvare og programvare som hører til.

HP har valgt en kombiløsning, som gjør det mulig å ta opp video på PC, direkte fra VHS-opptakeren din eller det analoge videokameraet. Brenneren heter DVD Movie Writer dc3000 og er utstyrt med innganger for analog video og lyd.

Bare innganger

Det er vel å merke bare innganger vi snakker om, ikke utganger. Den har en S-Video inngang, en koaks og to phonokontakter for lyd.

Dermed er dette en ren opptaksmodul, som bare kan kobles til analoge videokilder for opptak – ikke avspilling - og den må dessuten kobles til og styres fra PC.

Skal du spille av DVD-platene, må du ha en annen DVD-spiller. DVD Movie Writer dc3000 har ingen utganger til TV, den kan bare spille av DVD-gjennom en PC som den kobles til med USB 2.0, og skjermkortet i PCen avgjør om du kan koble til TVen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer