DVD-brenner på frifot: Sony DVDirect

En ekstern DVD-brenner som både fungerer helt selvstendig og som USB-brenner? Sony er klar med DVDirekt - en unik kombinasjon.

Publisert
Sist oppdatert

DVD-brennere har hittil vært enten eller: Enten en frittstående maskin for stuebruk, først og fremst beregnet på opptak av TV, eller en ren lagringsenhet for PCen, helt avhengig av programvare for å brenne noe som helst.

Men noen ganger hadde det vært gunstig å kunne ta med seg en kompakt enhet for å gjøre enkle opptak direkte fra analog videokilde. Samtidig hadde det vært svært praktisk hvis den samme enheten kunne kobles rett til PCen for overføring av dataene for videre redigering og brenning.

Og det er nettopp en slik enhet Sony nå har lansert - DVDirect.

Latterlig enkel i bruk

Du kobler til videokamera, videospiller eller annen vidokilde, setter i en DVD+R/+RW plate, trykker Rec-knappen og starter avspilleren. Du kan trykke Pause underveis hvis det er noe du ikke vil ha med, og Stop når du er ferdig. Trykker du Rec mens den er i opptak, legger du inn et kapittelmerke som vil dukke opp i menyen på den ferdige DVD-platen.

Du kan ta opp i forskjellige kombinasjoner av kvalitet og spilletid, fra 1 time i beste kvalitet på vanlig plate helt opp til 12 timer i Super Long Play på Dual Layer plate.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer