DVD Movie Factory 2

Hjemmeproduksjon av DVD har ikke vært det enkleste, men det gjøres stadig framskritt. Ulead har nå lansert versjon 2 av sin mest brukervennlige løsning.

DVD Movie Factory 2
Publisert
Sist oppdatert

Et annet og større DVD-redigeringsprogram fra Ulead testet vi for tre kvart år siden, med blandede resultater. Årsaken til dette skyldes ikke på noen måte bare Ulead, både DVD-brenner og DVD-spillere må ta sin del av skylden. Vårt førsteinntrykk kan du lese i denne artikkelen.

Nå har versjon 2 av en noe enklere, men for de fleste hjemmebrukere en bedre tilpasset utgave ankommet, med en rekke nye muligheter - Ulead DVD Movie Factory 2:

Import og redigering

Disc-Direct er en helautomatisk løsning, hvor du velger en mal og lar DVD Movie Factory gjøre alt: Overføre fra DV-kamera, lage menyer og brennne DVD.

MPEG-Direct konverterer fra DV til MPEG2 for DVD under overføringen, du sparer diskplass og slipper å konvertere senere. Dette er meget tidsbesparende, men krever en kraftig PC.

Multi-Trim lar deg fjerne flere overflødige deler av et opptak samtidig, som f.eks. reklameinnslag når du tar opp fra TV.

Ellers kan du nå importere video fra egenproduserte DVD-plater (VOB-filer) og VCD (DAT-filer) for videre redigering. Du kan bruke ukomprimerte wav-filer i prosjektene for bedre kompatibilitet, og du kan importere og redigere DVD-VR plater fra DVD-RAM-opptakere.

Kreative verktøy

Menysystemet er enklere, nå er det en alt-i-ett løsning hvor du gjør alle ledd i prosessen fra samme hovedvindu.

DVD Movie Factory 2


Du kan lage presentasjoner med lyd, stillbilder og video i samme prosjekt.

Videre redigering av prosjekter som allerede er brent på DVD, direkte på platen. Du kan forandre menyer eller innhold direkte på platen - men dette gjelder bare DVD+RW.

Kapitler kan nå lages automatisk, basert på start og stopp under selve DV-opptakene, eller med faste intervaller. Menyene har fått flere valgmuligheter både i design og innhold.

DVD Movie Factory 2


Nye brenneverktøy og bredere støtte

MPEG.Now enkoding er en forbedret kodek, som gir en mer effektiv koding og bedre bildekvalitet på TV.

Automatisk transkoding lar deg redigere og sette opp videomaterialet og menyene først, så kodes alt til slutt før brenningen. Dette er arbeidsbesparende.

Støtte for DVD+R i tillegg til de andre eksisterende formatene som DVD+RW og DVD-R/RW gir full kompatibilitet.

Generelle data kan også legges på disk sammen med videomatereialet. Du kan dermed lagre prosjektfilen og generelle data som Word- og Powerpoint-filer – alt på ett sted for videre behandling i framtiden.

Disk-til-disk kopiering gjør det enkelt å lage flere kopier av dine egenproduserte DVD-plater.

Bedre ytelse ved brenning, mellomlagring av image til harddisk er unødvendig, nå kan du skrive direkte til brenneren.

Vi kommer tilbake til testing av MovieFactoryDVD 2, i mellomtiden kan du laste ned en prøveversjon fra Uleads nettsted, eller kjøpe produktet direkte på nett.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer