DVD-opptaker tar CDR-plater

Blir du forvirret over alle de forskjellige CD og DVD-formatene? Nå har Lite-ON lansert en løsning på problemene.

Publisert
Sist oppdatert

Lite-ON sin nyeste DVD-opptaker, LVW-5005, gjør ikke forskjell på platene du legger i den. Den kan nemlig spille inn på både DVD+R(W), DVD-R(W), CDR og CDRW. Dermed slipper du å tenke på formater når du kjøper tomme plater.

80 minutter på CD

Teknikken har Lite-ON kalt AllWriteR. Setter du inn en tom DVD-plate, kan du få plass til 6 timer med opptak. Bruker du CD, er det plass til rundt 80 minutter i dårligste kvalitet (VCD-format), og rundt 30 minutter i høy kvalitet (SVCD). Du kan dessuten lage dine egne musikk-CDer med spilleren, for eksempel fra analoge kilder som kassettbånd/LP. Platene kan spilles av på de fleste andre DVD-spillere.

Digital inngang

Opptakeren har en innebygd TV-tuner som gjør det mulig å ta opp TV-programmer, og har i tillegg inngang for DV-kamera (firewire) og flere innganger for analoge kilder.

Telebutikken og Spaceworld er blant dem som tidligere har solgt Lite-ON DVD-spillere i Norge, men det er uklart om LVW-5005 blir tilgjengelig på det norske markedet. Priser vi har sett i utenlandske nettbutikker har stort sett ligget under 3.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer