DVD-opptaker tar CDR-plater

Blir du forvirret over alle de forskjellige CD og DVD-formatene? Nå har Lite-ON lansert en løsning på problemene.

Publisert
Sist oppdatert

Lite-ON sin nyeste DVD-opptaker, LVW-5005, gjør ikke forskjell på platene du legger i den. Den kan nemlig spille inn på både DVD+R(W), DVD-R(W), CDR og CDRW. Dermed slipper du å tenke på formater når du kjøper tomme plater.

80 minutter på CD

Teknikken har Lite-ON kalt AllWriteR. Setter du inn en tom DVD-plate, kan du få plass til 6 timer med opptak. Bruker du CD, er det plass til rundt 80 minutter i dårligste kvalitet (VCD-format), og rundt 30 minutter i høy kvalitet (SVCD). Du kan dessuten lage dine egne musikk-CDer med spilleren, for eksempel fra analoge kilder som kassettbånd/LP. Platene kan spilles av på de fleste andre DVD-spillere.

Digital inngang

Opptakeren har en innebygd TV-tuner som gjør det mulig å ta opp TV-programmer, og har i tillegg inngang for DV-kamera (firewire) og flere innganger for analoge kilder.

Telebutikken og Spaceworld er blant dem som tidligere har solgt Lite-ON DVD-spillere i Norge, men det er uklart om LVW-5005 blir tilgjengelig på det norske markedet. Priser vi har sett i utenlandske nettbutikker har stort sett ligget under 3.000 kroner.

For mer informasjon, se her.

kilde: Lite-ON IT Corporation.

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer