DVD-spillere med WLAN fra KiSS

Danskene har i flere år vært innovatører på DVD-markedet. Nå lanserer de tre DVD-spillere med innebygd WLAN.

Publisert
Sist oppdatert

KiSS Technology, selskapet som gjorde seg bemerket med å lansere den første DVD-spilleren med støtte for DivX-formatet, lanserte i dag tre nye DVD-spillere som alle er utstyrt for trådløs nettverksaksess (802.11b). Dette skriver selskapet i en pressemelding.

Felles for de tre spillerne - DP-1500, DP-1504 og DP-1508 - er også støtte for DivX 4, 5 og 3.11, samt at de ikke tar større plass enn en telefonkatalog.

Internett-streaming

Nettverkstilknytningen gjør det mulig å koble spillerne direkte opp mot Internett, for blant annet få tilgang til det store utvalget av nettradiostasjoner. Ifølge KiSS finnes det mer enn 3000 nettradiostasjoner som støttes av spillerne. Spillerne er også klargjort for betalingstjenester for video-on-demand.

Den enkleste modellen er DP-1500, som er en videreutvikling av dagens DP-500-modell. DP-1504 og 1508 skiller seg fra den enkleste modellen ved at de er utstyrt med en harddisk på henholdsvis 40 eller 80 GB.

I tillegg til de nevnte DivX-formatene, støtter spillerne også DVD, MPEG-4, XviD, CD/MP3, Ogg Vorbis , CD-RW, DVD±RW og JPEG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer