DVDProfiler v3

Fikk du enda flere DVDer til jul er det kanskje på tide å katalogisere dem?

Publisert
Sist oppdatert

Hvilke filmer har du i DVD-hylla di?

Du klarer sikkert å ramse opp noen dusin av dem på stående fot, men om en middelmådig actionfilm fra 1999 hadde forsvunnet, er det ikke sikkert du hadde lagt merke til det med det første.

DVDProfiler har eksistert lenge, og er kjent for å være det beste programmet for deg som liker å ha oversikten over DVD-filmene dine. Programmet kan brukes gratis, men får begrenset funksjonalitet når du har lagt inn mer enn 50 filmer.

Kjører lokalt

DVDProfiler er i utgangspunktet et program og ikke en nettjeneste, selv om det også er funksjonalitet tilknyttet programmet der du kan vise frem samlingen din på nett. Etter å ha lastet ned og installert programmet, lastes det ned en databasefil som gjør at oppslag skjer på et øyeblikk. Denne databasen oppdateres selvsagt jevnlig.

For å legge til nye filmer kan du angi strekkodenummeret, tittelen på filmen eller legge den til ved å sette plata i DVD-spilleren. Med mindre du bruker førstnevnte, kan det være litt unødvendig mye jobb å legge til en tittel, spesielt hvis du har sone 1-filmer, fordi det ofte kommer opp flere treff på samme film. Norske sone 2-filmer går det langt raskere å legge inn; spesielt siden du kan angi at det er den norske releasen du har kjøpt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer