DVDXCopy - enklere blir det neppe

Ønsker du å ha en kopi av favorittfilmen din, som kan hentes frem dersom originalen blir ødelagt? Da bør du ta en titt på programmet DVDXCopy.

DVDXCopy - enklere blir det neppe
Publisert
Sist oppdatert

Sikkerhetskopiering av DVD-filmer blir stadig mer aktuelt. Først og fremst er teknikkene blitt tilgjengelig for folk flest; DVD-brenner i ferd med å bli standardutrustning på moderne PCer, og blanke DVD-plater får du flere steder for under en tier. Samtidig har salget av DVD-spillere og DVD-filmer eksplodert de siste par årene.

I tillegg dukker det opp stadig nye bruksområder for DVD-film, blant annet i bil.

Problemet er at DVD-platene ikke tåler særlig røff behandling, i motsetning til VHS-kassetten. Fingeravtrykk og små skraper i DVD-overflaten fører ofte til at mange DVD-spillere får problemer med å avlese innholdet. Løsningen blir dermed å lage kopier, mens originalene står trygt i hylla.

Enkleste løsning

Vi har tidligere omtalt en rekke løsninger for effektiv DVD-kopiering, men ingen løsninger har vært enklere enn DVDXCopy Xpress. Det lille programmet inneholder både en kopieringsdel, og en brennedel. Alt du behøver å gjøre er å sette inn original-DVDen i brenneren, klikke OK på spørsmålet om du er rettmessig eier av DVD-filmen, og prosessen med å mellomlagre innholdet på harddisken er i gang. Etter noen minutter blir du bedt om å sette inn en blank DVD-plate, og innholdet brennes til platen så snart du trykker på OK-knappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer