E3 1999

Los Angeles: Hvert år samles dataspillindustrien på en gigantisk messe for å fortelle verden hva slags dataspill som kan forventes i tiden fremover. I år holdes denne messen i Los Angeles 14 – 16 Mai. DinSide og SOL er tilstede for å holde deg oppdatert.

Publisert

Electronic Entertainment Expo er i gang. Nå tjener dataspillindustrien like mye penger som filmindustrien, og Los Angeles og Hollywood er derfor et naturlig åsted for begivenheten.

For å lokke til seg spillentusiaster og bransjefolk, bruker utstillerne alle virkemidler. Popartister, strippere og ville fester i villaen til playboysjef Hugh Hefner er bare noen av ingrediensene under årets E3. Store aktører som Eidos, Sony og Microsoft bruker flere millioner kroner på utstillingene sine. Men alt fra grafikkortprodusenter til joystickselgere sørger også for å være med på denne begivenheten.

DinSide og SOL vil gi deg oppdaterte reportasjer fra messen, og nyheter om kommende dataspill og andre produkter. Vi vil også snakke med utviklere, programmere og andre representanter fra spillindustrien (som for lengst har blitt millionærer). Det vil bli lansert tusenvis av nye dataspill og dataprodukter på E3, og selv om det ikke er mulig å skrive om alt som skjer her, så lover vi å komme med reportasjer med de beste nyhetene fra dataspillbransjen.

E3 på SOL:SOL E3 spesial

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer