E3 2000

Electronic Entertainment Expo. Disse ordene er hellige for enhver dataspill-interessert. I mai hvert år blir Los Angeles forvandlet til data-underholdningens hovedstad , og vi er på plass for å fortelle deg alt du trenger å vite om denne begivenheten.

Publisert

Det er to ting som er vesentlige hvis du skal overleve E3. Du må ha sterke bein, og først og fremst må du tåle å bli utsatt for svært mange sanseinntrykk på en gang. For denne messen er ikke for pyser. Her blir du bombardert med lys i alle verdens farger og pumpende musikk fra alle hjørner. Det er vanskelig å konsentrere seg om en ting om gangen, så du må lære deg å sile ut det som teller. Men hva hjelper det når du stadig vekk blir forstyrret av halvnakne ”booth babes”? Vel, vi klager ikke.

E3 foregår som sagt i Los Angeles. De fleste hotellene i byen var fulle lang tid i forveien, og det sier kanskje litt om omfanget. Selve messen tar over hele Convention Center, og trekker til seg titusener av mennesker fra hele verden.

Man kan i hovedsak dele E3 i tre områder: konsoller, PC-spill og tilbehør. De tre største konsollmakerne Sega, Sony og Nintendo har plassert seg ved siden av hverandre i West Hall, og har alle sammen enorme utstillinger. De viktigste programvareprodusentene okkuperer South Hall, Kentia Hall er dominert av diverse tilbehørfirmaer og mindre programvarefirmaer, og det finnes ellers massevis av møterom og mindre utstillinger rundt omkring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer