E3 2001

LOS ANGELES (DinSide Data): Dørene for verdens viktigste dataunderholdningsmesse, Electronic Entertainment Expo, er nå åpnet. Vi er på plass, og nå kan du lese våre første inntrykk. Følg med!

Publisert

I mai hvert år blir Los Angeles forvandlet til mekka for alle som er interessert i spill, spillutstyr, konsoller, dataunderholdning og nye teknologier. Det er da E3-messen finner sted i Convention Center i sentrum av byen. Titusener av spillentusiaster, utviklere, journalister og bransjefolk koser seg i California-solen, på festene og først og fremst på det enorme messeområdet som til tider minner mer om et sirkus enn en utstilling.

I år, som de to siste årene, er DinSide Data på plass, og vil gi deg de seneste nyhetene og bildene fra E3.

Vi har nå sett på alle de nye, spennende PC-spillene, de nye konsollene fra Microsoft og Nintendo, samt sjekket ut hva som rører seg i PlayStation 2-verdenen. Videre har vi sett på hva det norske firmaet FunCom planlegger for fremtiden, og hva for noe nytt utstyr Thrustmaster kan by på. Disse artiklene kan du lese ved å klikke på linkene til høyre. Du kan også surfe gjennom artiklene ved å klikke på lenken under.

Les mer...

I morgen kommer vi tilbake med mer stoff, da fra PC-delen av E3-messen.

Du kan også bla gjennom våre tidligere E3-reportasjer, fra 2000 og 1999.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer