E3 2002

De ferskeste nyhetene fra spillbransjens årlige kjempetreff får du selvsagt på DinSide, så følg med!

Publisert
Sist oppdatert

Electronic Entertainment Expo er den aller viktigste begivenheten for alle spillinteresserte på det amerikanske og europeiske kontinent. Det er her over 60.000 spillentusiaster, journalister og utviklere samles hvert år for å se de nyeste titlene, konsollene, diskutere og utveksle erfaringer. Messen foregår i Los Angeles Convention Center, midt i sentrum, alle hotellene er fullbooket, det er fester og arrangemeter rundt om i byen, og en helt spesiell atmosfære preger hele begivenheten.

Selve messen er alltid en storslått og kaotisk opplevelse som bare er mulig i California. Spillutviklere konkurrerer om å ha den største standen, flest lys, de største skjermene og den høyeste musikken. Halvnakne modelljenter deler ut pressemateriale, kjendiser kommer på besøk og signerer autografer, mens pressen fra hele verden slåss om å få tatt de beste bildene. Og det er varmt.

Hva venter vi å se?

E3 i fjor og for to år siden var dominert av konsoller - PS2, XBox og GameCube ble lansert og vist frem de to siste årene. I år er det nok programvaren som vil dominere messegulvet, siden alle de store konsoll-lanseringene er bak oss. Vi regner også med å få se Nintendos planer om nettilgang for GameCube, og sikkert mye interessant tilleggsutstyr.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer