E3 2002

De ferskeste nyhetene fra spillbransjens årlige kjempetreff får du selvsagt på DinSide, så følg med!

Publisert
Sist oppdatert
E3 2002
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Electronic Entertainment Expo er den aller viktigste begivenheten for alle spillinteresserte på det amerikanske og europeiske kontinent. Det er her over 60.000 spillentusiaster, journalister og utviklere samles hvert år for å se de nyeste titlene, konsollene, diskutere og utveksle erfaringer. Messen foregår i Los Angeles Convention Center, midt i sentrum, alle hotellene er fullbooket, det er fester og arrangemeter rundt om i byen, og en helt spesiell atmosfære preger hele begivenheten.

Selve messen er alltid en storslått og kaotisk opplevelse som bare er mulig i California. Spillutviklere konkurrerer om å ha den største standen, flest lys, de største skjermene og den høyeste musikken. Halvnakne modelljenter deler ut pressemateriale, kjendiser kommer på besøk og signerer autografer, mens pressen fra hele verden slåss om å få tatt de beste bildene. Og det er varmt.

Hva venter vi å se?

E3 i fjor og for to år siden var dominert av konsoller - PS2, XBox og GameCube ble lansert og vist frem de to siste årene. I år er det nok programvaren som vil dominere messegulvet, siden alle de store konsoll-lanseringene er bak oss. Vi regner også med å få se Nintendos planer om nettilgang for GameCube, og sikkert mye interessant tilleggsutstyr.

E3 2002

Det er mange spill vi ser frem til å se på E3, både til PC og alle konsollene. Her er en liten oversikt over hva vi vet kommer til å bli vist frem, og hva vi gleder oss mest til:

Doom III er et av spillene vi gleder oss mest til å få se. Dette er nå offisiellt annonsert av Activision. Men det er flere førstepersonsspill vi veldig gjerne vil se: Unreal 2 og Unreal Tournament 2003, Deus Ex 2 og ikke minst oppfølgeren til et av våre favorittspill, No One Lives Forever 2. Vi kommer til å se på det nye Command & Conquer-spillet, Generals, samt sjekke de mange Star Wars-spillene som kommer i kjølvannet av Episode II.

Vi kommer til å bruke mye tid på konsoller også - Tekken 4 er svært interessant, Onimusha 2 og The Getaway er andre PS2-titler vi skal sjekke ut. Microsoft kommer til å vise mange nye XBox-spill, blant annet Midtown Madness 3 og Crimson Skies 2, mens Sega har to Phantasy Star-spill for GameCube med online-støtte.

Dette er bare toppen av isfjellet, og vi regner med å oppdage mange nye spill som vi aldri har hørt om. Uansett gleder vi oss enormt.

Våre daglige oppdateringene fra messen vil du finne fra denne siden. I mellomtiden kan du hygge oss med de tidligere reportasjene fra 2001, 2000 og 1999.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer