E3 2003

Los Angeles (DinSide Data): Årets E3-messe er over. Spillbransjens største treff er alltid en storslått opplevelse, og her har vi samlet nyhetene!

Publisert
Sist oppdatert

Electronic Entertainment Expo i Los Angeles er høydepunktet for spillinteresserte hvert år. Det er på denne enorme messen det vises spill som kommer i tiden fremover, samtidig som det blir inngått avtaler og kontakter knyttet, både formelt og uformelt.

Vi var selvsagt på plass i englenes by, og har sørget for å gi deg oppdatert informasjon om kommende titler, intervjuer og forhåndstitt. E3 messen er, som alltid, en enorm opplevelse, en orgie i lyd og lys, som krever sterke bein og tålmodighet.

Før selve messen åpner dørene, hadde flere selskaper ekslusive pressevisninger. Microsoft var først ute med en større XBox-arrangement, der kommende spill ble vist. Både Nintendo, Sony og Nokia hadde pressekonferanser tirsdag. Onsdag åpnet dørene til LA Convention Center, og kaoset var i full gang.

Solen skinte (selv om den første dagen var overraskende kjølig), og 60.000 glade og entusiastiske spillinteresserte har hatt møter, utvekslet visittkort, sett på kommende spill og dratt på fuktige fester på kveldene.

Nok en gang har E3 vært et bevis på at spillbransjen er store penger, og det er ikke lenger bare kvisete nerder som tar turen til Los Angeles hvert år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer