E3 2004

Los Angeles (DinSide Data): Det er mai, og det betyr bare én ting: Electronic Entertainment Expo. Verdens største spillmesse går av stabelen nok en gang, og vi er igjen på plass for å gi deg dekning.

Publisert
Sist oppdatert

E3 er årets begivenhet i spillbransjen, det finnes absolutt ingen andre arrangementer av denne typen som kan måle seg, hverken størrelsesmessig eller faglig. 62.000 bransjefolk (et visst prosent av disse klarer selvsagt å snike seg inn uten å egentlig tilhøre bransjen) møtes i Los Angeles og diskuterer kommende spill, maskinvare og teknologier. Og siden dette er USA, er messen også et overveldende inferno av lyd, lys, kjendiser, modeller, fester og andre hendelser mer eller mindre knyttet til dataspill.

Vi reiser til E3 med glede hvert år for å se hva som kommer utover høsten og lenger frem i tid, og for å gi deg oppdatert informasjon om akkurat det. Og som vanlig knytter det seg stor spenning til hva som blir vist på messen. Mye er kjent på forhånd, men tradisjonen tro kommer det helt sikkert en rekke overraskende nyheter.

Vi har allerede fått vite detaljer om Nintendos DS-maskin samt Sonys PSP, sett på ny materiale fra Halo 2 og flere andre XBox-spill, og vært vitne til en fantastisk Nintendo-pressekonferanse der blant annet et helt nytt Zelda-spill ble annonsert. I tillegg har vi fått prøve titler som Metroid Prime 2 og Resident Evil 4.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer