E3 2005

E3 2005 er bak oss, og vi har fremdeles vondt i hodet og beina. Her finner du alle våre saker fra årets spillmesse - og vi gleder oss allerede til neste år!

E3 2005
Publisert
Sist oppdatert

I mai hvert år går Electronic Entertainment Expo av stabelen, og Convention Center midt i Los Angeles invaderes av titusenvis av utstillere, journalister, PR-mennesker, booth babes, utviklere og butikkfolk. Det sier litt om størrelsen på spillbransjen når E3 trekker så mange folk uten en gang å være åpen for vanlige mennesker, kun personer tilknyttet bransjen. Allerede flere dager før selve messen åpner er det duket for pressekonferanser, møter og fester, og vi er på plass for sjette året på rad.

Årets E3 hadde over 70.000 besøkende fra nesten hele verden, og var uten tvil dominert av de nye konsollene. Vi vet nesten alt om Xbox 360, en del om PlayStation 3 og temmelig lite om Nintendo Revolution, og i tillegg har vi spilt spill, snakket med utviklere og sosialisert med bransjen. Vi må si at årets messe var virkelig vellykket!

Her finner du lenker til aktuelle E3-saker:

E3-oppsummering

Nå er messen forlengst bak oss, men vi har lagt ut en samling av skjermbilder fra spillene som imponerte mest. Se bildene her!

Sniktitt på Legend of Zelda

Et av spillene som imponerte oss mest på årets E3 var gode, gamle Zelda. Les våre førsteinntrykk av The Twilight Princess her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.