E3: De beste dataspillene!

Det kommer mange gode og spennende dataspill i tiden fremover, og DinSide har plukket ut de som du bør holde et ekstra godt øye etter. Her kan du også lese om dataspill som er i planleggingsfasen, men som kan bli helt rå dersom de noe gang blir lansert.

Publisert

På årets store dataspillmesse i Los Angeles, var det flere tusen spill som kjempet om å komme i rampelyset. Noen spillselskaper brukte vakre modeller for å tiltrekke oppmerksomhet rundt sine spilldemonstrasjoner, men som regel fikk du se de mest lovende spillene på små bakrom eller hos helt ukjente selskaper.

Quake 3 Arena

Det har allerede begynt å komme en del anmeldelser av disse spillene i diverse datablader, men E3 er en slags pekepinn om hvilket spill som kommer til å få mest oppmerksomhet. Quake 3-testen ble sluppet ut like før messen, og var naturligvis strategisk plassert midt på selve messeområdet, og fikk raskt flere ivrige fans foran dataskjermene.

Quake 3 så altså ut til å leve opp til forventningen om å være et bedre produkt enn sin forgjenger, samtidig som flerspillerfunksjonene er forbedret. Vi har allerede sett på den tidlige betautgaven, og du kan lese om våre inntrykk 3611>her.

Konkurrenten

Unreal Tournament er 95% ferdig, og hadde også et halvt dusin datamaskiner klare for spilltesting. Her var det en god del nysgjerrige personer fra spillindustrien på besøk, og selv om Quake er et mer kjent spill, så så det ut som om Unreal Tournament fikk flere og flere tilhengere etterhvert som messen skred fram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.