E3: Djevelen er her igjen

Hundrevis av skuelystne tilskuere har hver dag funnet frem til demovisningen av Diablo 2, som er en av de heteste titlene på årets E3 messe. For to år siden ble eventyrspillet Diablo kåret til årets spill av dataspillindustrien, og oppfølgeren sikter helt klart mot suksessen til originalen.

Publisert

Diablo foregår i en middelalderverden, hvor du spiller en eventyrer som befrir en landsby fra onde monstre. Du kan også dra på ulike oppdrag for landsbybeboerne, samt bytte til deg gjenstander fra andre spillere via nettverk eller Internett. Spillet er enkelt å sette seg inn i, og med oppfølgeren satses det på å utvide verden samt oppgradere grafikken.

3D

Diablo 2 bruker nå en 3D-akselerator som gjør det mulig å se mange gode grafikkdetaljer.

– Vi har satset på å øke realismen i naturen som spillerne opererer i, det vil si å fokusere på detaljer som man vanligvis tar for gitt i den virkelige verden, forteller James Lam, sjefsutvikler for Blizzard Entertainment til DinSide. I Diablo 2 kan du for eksempel se regndråper i det de treffer bakken, og bevegelige skygger som endrer seg utfra retningen på lyskilden, sier Lam.

Økt spillbarhet

- Vi har også utvidet verdenskartet i Diablo 2, slik at det nå ikke bare dreier seg om én landsby, men fire. Samtidig som det nå er mange flere huler, krypter, og andre steder for spillerne å utforske, fortsetter Lam. Vi ble mest imponert da vi fikk demonstrert hvordan spillkarakterene endrer seg fysisk når de tar i bruk nye kampstiler eller andre kunnskaper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.