EA Origin med gratis spill

Gir bort fullversjoner av PC-spill hver måned.

GIS BORT: Nå kan du laste ned fullverdige PC-spill gratis fra Electronic Arts.
GIS BORT: Nå kan du laste ned fullverdige PC-spill gratis fra Electronic Arts. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en ny kampanje, «On the house» (eller «Origin spanderer» på norsk), vil EA Origin gi bort fullverdige PC-spill gratis hver måned. Har du lastet ned spillet innen fristen, er det ditt for alltid.

Kravet er at du har en Origin-konto, som er gratis å opprette. Origin er Electronic Arts' plattform for å selge og distribuere spill, altså på samme måte som Steam fra Valve Software.

Dead Space først ut

Det første spillet ut er Dead Space; et svært spennende actionspill som finner sted på et romskip og som høstet svært gode kritikker da det kom ut i 2008, med en metascore på 86 av 100.

Spillet har 18 års aldersgrense og er tilgjengelig som gratis nedlasting til Windows, med en opprinnelig prislapp på 79 kroner fra Origin.

Utløper snart

Gratistilbudet varer bare frem til 8. mai, før vi regner med at EA bytter det ut med et annet. EA Origin-klienten er også tilgjengelig for Mac, så kanskje vil også Mac-brukere kunne dra nytte av disse tilbudene i tiden som kommer.

Mer informasjon og lenke til nedlasting finner du på Origins nettsider. Hold muspekeren over Dead Space-bildet og trykk på «skaff deg det nå» for å laste ned.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer