EaseUs Partition Manager

Å partisjonere harddisken i Windows trenger verken være vanskelig eller koste deg en krone.

Publisert
Sist oppdatert

Microsofts operativsystem Windows har ganske så mye innebygd funksjonalitet, men ikke alt kan sies å være like matnyttig for alle brukere. I tillegg er også det motsatte tilfelle: det er en rekke tredjepartprogrammer vi mener er nokså essensielle for å bruke operativsystemet effektivt.

Men hva som virkelig har irritert oss i årenes løp er mangelen på innebygd støtte for å partisjonere harddiskene. Jojo, vi kan jo gjøre det dersom vi sletter diskens innhold, men det er ofte ikke ønskelig.

Noe bedre har det blitt i Windows Vista, men den store gruppen som fremdeles benytter seg av XP eller Windows 2000 er fremdeles ute i kulden, og må igjen belage seg på å bruke tredjeparts programvare. Ikke at det er noe galt i det rent prinsippmessig, men når det gjelder partisjoneringsprogrammer har de aller, aller fleste gode alternativene - som Partition Magic - kostet gode penger.

Faktisk er det Linux-alternativet Gnome Partition Editor (GParted) det eneste anstendige gratisalternativet vi har funnet.

Frem til nå.

Sletter ikke data

EaseUs er et selskap som jobber med programvare for datagjenoppretting, sikkerhet og backup, og ett av deres produkter er Partition Manager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer