Easy CD & DVD Creator 6

Omsider er Roxio klare med sjette utgave av verdens mest populære CD-brennersuite, og er mer omfattende og brukervennlig enn noen gang.

Publisert
Sist oppdatert

Da Adaptec lanserte Easy CD Creator 3.0 i 1997, gjorde de samtidig CD-brenning til en aktivitet som selv uerfarne PC-brukere kunne beherske. Brukergrensesnittet var særdeles intuitivt og ikke minst pent. Programmet ble en umiddelbar suksess, og siden har det gjennomgått flere revisjoner før versjon 6 nå legges i butikkhyllene.

Ikke problemfritt

Men kritikken mot programmet har også vært stor. Først og fremst har mange vært misfornøyde med stabilitet og kompatibilitet, blant annet med nye Windows-versjoner. Her har andre aktører vært flinkere, for eksempel tyske Ahead som står bak Nero Burning ROM.

(fortsetter under reklamen)

Easy CD & DVD Creator 6 er langt mer enn et brenneprogram; det er en hel suite med multimedia- og brenneprogrammer. Her er en oversikt over de viktigste, med våre inntrykk etter de første prøvekjøringene:

Creator ClassicDette er selve kjernen i Easy CD & DVD Creator 6, det klassiske programmet som lar deg lage musikk- og data-CDer ved hjelp av dra & slipp. Programmet har gjennomgått en ansiktsløftning, men funksjonaliteten er temmelig lik forrige versjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer