Easy CD-DA Extractor 15

Kanskje det aller beste verktøyet når CD-er skal gjøres om til musikkfiler.

Ett av de aller beste programmene for å gjøre om CD-er til musikkfiler har akkurat kommet i ny utgave.
Ett av de aller beste programmene for å gjøre om CD-er til musikkfiler har akkurat kommet i ny utgave. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Easy CD-DA Extractor fra finske Poikosoft har i mange år vært blant de mest populære programmene for å konvertere musikk-CDer til musikkfiler. Nylig dukket det opp i ny versjon, og programmet kan nå langt mer enn den grunnleggende funksjonaliteten. I praksis er det både en CD-ripper, konverterer, metadata-verktøy og ikke minst - CD/DVD-brenneprogram.

Slike løsninger finnes det utallige av på markedet, så hva er det som gjør programmet fra Poikosoft spesielt interessant? Først og fremst at disse funksjonene er kombinert i ett og samme program, samt svært god støtte for forskjellige formater og metadata, noe vi kommer inn på senere i denne omtalen. Ja, og naturligvis har vi sansen for det rene og brukervennlige grensesnittet, og at det også kommer i norsk språkdrakt.

Les også: Lag DVD-er av videofilene dine

21 formater å velge mellom

Har du ambisjoner om å legge alle CDene dine på harddisk, er dette et av de beste programmene du kan bruke. Det er kjapt, og du kan velge mellom ikke mindre enn 21 ut-formater, deriblant flere tapsfrie formater, inkludert Flac, Apple Lossless og WMA lossless. I tillegg finner du støtte for de svært effektive mobilformatene basert på HE-AAC, og naturligvis mer vanlige formater som MP3, WMA og Ogg Vorbis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer