eBay

3-2-1...solgt!

Publisert
Sist oppdatert

Kort: Verdens største nettauksjon - her finner du det meste (også splitter nye ting) og prisene er ofte langt bedre enn her til lands.


Å bla rundt på eBay er fantastisk - tusener på tusener av salgsobjekter er tilgjengelig, og de er kategorisert meget bra, med attributter som gjør at du kan snevre inn søket. Er du på jakt etter nye jeans, kan du for eksempel begrense til enkelte merker og størrelser.

De som selger har også en fyldig karakterbok som viser i hvilken grad de kan stoles på, og eBay-eide PayPal brukes som betalingsmedium for sikre transaksjoner.

eBay er også tilgjengelig i mange land, deriblant Tyskland (ebay.de), og fordelen med å bruke eBay-nettsteder innenfor EU er at du kan bruke poste restante-trikset for å slippe moms. Tyskerne har i tillegg de samme kontaktene som vi har i Norge, og den slags er alltid kjekt hvis du skal bestille elektronikk.

Skjermbilde:

eBay


Artikler på DinSide:

Firefox, eBay-utgaven
Hjelp, hun er hekta på eBay!
Kjøpte spøkelsesby på eBay

URL: http://www.ebay.com

>> Neste: Hulu

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer