eBay

3-2-1...solgt!

Publisert
Sist oppdatert

Kort: Verdens største nettauksjon - her finner du det meste (også splitter nye ting) og prisene er ofte langt bedre enn her til lands.

Å bla rundt på eBay er fantastisk - tusener på tusener av salgsobjekter er tilgjengelig, og de er kategorisert meget bra, med attributter som gjør at du kan snevre inn søket. Er du på jakt etter nye jeans, kan du for eksempel begrense til enkelte merker og størrelser.

De som selger har også en fyldig karakterbok som viser i hvilken grad de kan stoles på, og eBay-eide PayPal brukes som betalingsmedium for sikre transaksjoner.

eBay er også tilgjengelig i mange land, deriblant Tyskland (ebay.de), og fordelen med å bruke eBay-nettsteder innenfor EU er at du kan bruke poste restante-trikset for å slippe moms. Tyskerne har i tillegg de samme kontaktene som vi har i Norge, og den slags er alltid kjekt hvis du skal bestille elektronikk.

Skjermbilde:

Artikler på DinSide:

Firefox, eBay-utgavenHjelp, hun er hekta på eBay!Kjøpte spøkelsesby på eBay

URL: http://www.ebay.com

>> Neste: Hulu

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer