ECTS 2003

Hver høst forandres Earl's Court i London til Europas svar på spillmessen E3. Vi tok turen dit og her er våre inntrykk fra denne mindre spektakulære, men likevel meget interessante messen.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om det er E3 som er den definitive spillmessen, med sine 62.000 besøkende og et enormt areal, er ECTS fremdeles blant de viktigste spillarrangementene på vårt kontinent. De siste årene har messen dessverre vært ignorert av de store selskapene, men årets ECTS var uten tvil større enn på lenge. Ikke minst takket være mange tilhørende arrangementer, først og fremst Sonys PlayStaton Experience.

Størrelsesmessig er ECTS bare en brøkdel av E3. Standene er langt mindre og lydnivået atskillig lavere. Det har sine fordeler - det er faktisk mulig å prate med folk og prøve ut spill i fred og ro.

Det var flere høydepunkter ved årets ECTS. Blant annet annonserte verdens største spillutgiver, Electronic Arts, at de vil lage spill til Nokias kommende spillmaskin N-Gage. De har riktignok ikke sagt mye om hvilke spill det er snakk om, men EAs støtte betyr svært mye for den nye, håndholdte konsollen.

Noe nytt, noe gammelt

De fleste spillene som ble vist frem på messen har vi allerede sett på E3, men vi må nok en gang trekke frem UbiSoft som hadde en lang rekke solide og meget lovende titler fremme. XIII, Far Cry, Prince of Persia og Beyond Good & Evil er spill vi har hatt tro på lenge, og vi fikk igjen bekreftet at dette er titler alle bør glede seg til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer