Edelweiss PC er langt bedre enn sangen

Her er form og funksjon så tett sammenvevd at det er vanskelig å si hvor kunsten slutter og prosessoren begynner.

Edelweiss PC er langt bedre enn sangen
Publisert
Sist oppdatert

Modifisering av PC-kabinetter er kanskje ikke en like dristig øvelse som å gå til Mount Everest på egenhånd, men det er mye som kan gå galt når det ferdige produktet skal vises fram.

Mange går i den mest opplagte nerdefella, og kler for eksempel opp kabinettet i Spider-Man-figurerer, eller så lager de Linux-logoer i 3D som klistres utenpå et ferdigkabinett fra nettbutikken til 400 kroner.

Oppdatering

Ingenting av dette er tilfelle med Edelweiss PCen, som befinner seg så langt fra sangen med samme navn som det er mulig å komme, og som kanskje er den peneste PC-modifiseringen vi har sett.

Det opprinnelige designet stammer fra 2006, da designer Pius Giger satte sammen førsteutgaven. I år har maskinen fått en fargeoppdatering bestående av en klar, oppsiktsvekkende hvitfarge.

Det er fortsatt det minst bemerkelsesverdige med Edelweiss PC-en. Informasjon om spesifikasjonene er mangelfulle, selv om Slashgear.com mener å vite at den har et FATAL1TY hovedkort, doble grafikkort og en DVD-brenner.

Vannavkjølt

Sannsynligheten for at maskinen har fått oppgradert innsiden parallelt med utsiden er likevel stor, men det som uansett bør beundres er den elegante måten kabler og ledninger er strukket gjennom kabinettet, og, ikke minst, måten vannavkjølingselementene er flettet på på utsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer