EEEndelig til Norge

Asus Eee PC finner veien til Norge i juni.

Publisert
Sist oppdatert

I følge en pressemelding fra Asus slippes deres lille bærbare kalt Eee PC nå i sommer, nærmere bestemt juni måned.

Denne lille PCen på under kiloen har på kort tid blitt populær i det store utland - med sin lille størrelse, lave vekt og ditto pris har Asus snekret noe som har fristet mange teknologisultne.

Også her i landet har den vært å treffe på, men hovedsaklig snakker vi da privatimport av de som ganske enkelt ikke har klart å vente siden den kom på markedet høsten 2007.

Men for dere som ikke har tatt dere bryet - eller ganske enkelt helst vil ha en modell med norsk tastatur - er det bare å vente på sommeren.

Den kommer i flere varianter, men det ser ut til at Eee PC 701 blir den mest aktuelle modellen i første omgang. Den har følgende spesifikasjoner:

7 tommers skjermIntel mobile prosessor og brikkesettOperativsystem: Linux, kompatibel med Microsoft Windows Kommunikasjon: 10/100 Mbps Ethernet; 56K modem WLAN: WiFi 802.11 b/gGrafikk: Intel UMAMinne: 512MB, DDR2-400Lagring: 4Gb Flash diskWebkamera: 300K pixel videocameraLyd: Hi-Definition Audio CODEC; Innebygde høyttalere og mikrofonBatterilevetid: 3 timer (4 celler: 5200mAh, 2S2P) Størrelse: 22.5 x 16.5 x 2.1~3.5cmVekt: 0.89 kg

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer