Egenskaper

Acer - pekeplate
Acer - pekeplate Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva skiller de tre maskinene? Det mest iøynefallende er størrelsen på 17-tommeren fra Asus, som er 4 cm bredere og 3 cm dypere enn Acer-maskinen, som er noen millimeter mindre enn Toshiba'en. Asus er også 300 gram tyngre.

Aceren er også mer avrundet i front, slik at den virker nettere.

Når det gjelder opplevelsen av soliditet og byggekvalitet er det ikke noen påtagelig forskjell mellom de tre maskinene. Hengslingen er like stram, fleksibiliteten i skjermen er lik, luker og låser viser heller ingen tegn til slark eller andre svakheter.

Om maskinene er like faste i fisken etter et par års bruk er det vanskelig å si noe om, men vi ser ikke noen grunn til at det skulle være de store forskjellene her.

Samme svakhet på alle skjermene

Skjermkvaliteten er den samme på alle tre maskinene. Overflaten er blank og betraktningsvinkelen er ikke mye å rope hurra for. Vipper du toppen en centimeter forover og bakover ser du store forskjeller i fargegjengivelsen. Må du sitte med skjermen vertikalt (f.eks. på et trangt flysete) ser du ikke sort tekst på hvit bakgrunn spesielt godt. Med toppen av skjermen vippet 12 cm bakover blir det slik det skal være. Disse avstandene er målt med toppen av skjermen 25 cm under øyehøyde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer