EGN/GameStars Live 2004

London, september 2004, var stedet å være for spillinteresserte. To messer foregikk samtidig, sammen med et stort show åpent for det generelle publikum. Vi tok turen til GameStars Live.

Publisert
Sist oppdatert

London har i mange år hatt sin ECTS-messe, som lenge har forøkt å være Europas svar på E3, men dessverre uten å få det til. De store selskapene stilte som regel ikke opp på ECTS, selv om besøkstallet økte de siste to årene takket være PlayStation Experience, som var en stor PS2-utstilling åpen for det generelle publikum. Vi dro til PlayStation Experience i fjor, og her kan du lese om våre inntrykk.

I år ble ECTS ytterligere redusert da det ble annonsert at en konkurrerende messe, EGN, skulle foregå på nøyaktig de samme dagene. EGN arrangeres samtidig med GameStars Live-showet i den samme messehallen, og der EGN er den mer seriøse delen som kun er åpen for medlemmer av bransjen, er GameStars Live et underholdende arrangement der hvem som helst kan ta en titt på kommende titler.

For folk flest

For oss garvede spilljournalister inneholdt kanskje ikke GameStars Live så mye vi ikke hadde sett før i en eller annen form. Da showet er rettet mot forbrukere, er spillene på utstilling titler som helt sikkert kommer i løpet av høstmånedene, og vi fikk ikke noe mulighet til å titte på spill som er lenger frem i tid. Også spill som allerede er ute, som Doom III og Chronicles of Riddick, ble vist frem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer