Ekstern 7.1 surround på USB

Creative tror også at surround-lyd fra en ekstern lydenhet er et godt alternativ til et internt lydkort. Nå har Audigy 2 NX blitt annonsert, som støtter de fleste formater.

Ekstern 7.1 surround på USB
Publisert
Sist oppdatert

Creative har tidligere hatt en ekstern lydenhet med støtte for flerkanals lyd; Extigy. Denne støtter imidlertid "bare" 5.1 surround, så Creative har tydeligvis følt behovet for å ta igjen lederposisjonen for eksterne USB-enheter. For det er jo ikke Creative som var først med 7.1 over USB. Det var M-Audio, med sin Sonica Theater, som vi testet allerede i sommer. Testen kan du lese herMen det er ikke bare 7.1 som er felles for disse to løsningene, også designet og formatet er ikke helt ulikt:

Sound Blaster Audigy 2 NX er ment både for brukere av bærbar PC som ønsker et komplett lydbilde, og for brukere av stasjonære PCer som vil slippe eller ikke har plass til å montere interne kort i PCen.

Audigy 2 NX støtter både full 7.1 surround og DVD-Audio i forskjellige formater, Dolby Digital EX og Creatives egen standard EAX Advanced HD for avansert lydmiljøer i spill.

Du kan ta opp musikk i opptil 24-bit/96kHz og det er flere tilkoblingsmuligheter: optisk S/PDIF inn og ut, coaxial S/PDIF ut, inngang for mikrofon og linje, tilkobling for hodetelefoner eller sidehøyttalere (defineres i oppsettet), samt tre minijacker for 5.1 signalene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer